YAMATO SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 566 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yamato Sushi. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 9:51 Goede sushi! Inmiddels vaste klant! Opmerkingen bij een product nemen ze erg serieus en voldoen daarmee aan je wensen!
29 feb 2024 om 19:48 Perfect
25 feb 2024 om 8:14 Goede sushi, precies op het gewenste moment bezorgd.
18 feb 2024 om 8:36 Always good quality, always fast service!
12 feb 2024 om 13:08 Duurde heel lang voor mijn bestelling er was. Hij was 40 min te laat
30 jan 2024 om 19:25 Het was lekker
21 jan 2024 om 10:17 Was heel lekker heb er van genoten
14 jan 2024 om 18:51 Er klopt iets niet met wat je aanvinkt en wat je in de mandje krijgt. Ik moet constant kijken of het juiste in het mandje zit. Helaas een foutje in bestelling gemaakt dus had Vega en gewone gyoza. Evengoed was alles lekker. Maar jammer dat t gebeurt
3 jan 2024 om 13:18 Eten was heerlijk!
27 dec 2023 om 10:14 heel snel bezorgd
14 dec 2023 om 20:26 De kwaliteit viel tegen, was onder de maat. De yakatory spiesjes waren koud tot lauw. De boontjes waren oud. Een onderdeel was men vergeten, werd een half uur later pas gebracht. Al met al niet wat we gewend waren bij hun. Tegenvaller.
14 dec 2023 om 19:56 Heerlijk gegeten. Heb er niet eens soya saus over gedaan. Ga zeker vaker bestellen.